parallax background

Entrenament
Personal

El nostre mètode està destinat a millorar la teva salut i benestar general

A NYTTA apliquem els nostres coneixements en fisioteràpia, osteopatia i experiència en el fitness per a planificar un nou mètode d'entrenament personal.

D'aquesta manera, els exercicis es realitzen a partir de l'estudi del funcionament del cos de cada persona i les seves condicions individuals, això permet obtenir resultats optimitzats.

A més de millorar capacitats físiques com la força, la velocitat o la resistència, amb aquesta mena d'entrenament també es treballen les capacitats coordinatives com ara l'equilibri, orientació i control corporal. Sense oblidar el desenvolupament emocional en sentir-se millor física i mentalment.

Aconsegueix

els teus objectius

Electroestimulació

Sabem que no disposes de temps i aquesta és la raó principal per la qual hem triat aquesta innovació del món de l'entrenament. Amb l'electroestimulació global activa podràs fer en 20’ el que abans feies en 3h.

Entrenament funcional

Un efectiu sistema d'entrenament l'objectiu del qual està orientat a millorar les funcions diàries i la qualitat de vida. Bàsicament, parlem d'exercicis multiarticulars en els quals s'utilitzen diversos grups musculars de manera simultània.

Coneix a tot l'equip de Nytta

Gerard Martín


Núria Gene


Carla Lecha


Rafa Suarez


Lauren Barr


Edu Farré-Escofet


Bàrbara Quintana